Veelgestelde vragen

We vinden het leuk om je te ontmoeten in Moordrecht of per telefoon, maar soms is het ook makkelijk om hier informatie op te halen. Kun je de informatie die je nodig hebt niet vinden, neem dan even contact met ons op.


Franco levering is vanaf €600,- excl. btw, onder de €600,- leveren we tegen vrachtkosten €75,-
Dit is mogelijk, mits je als relatie geregistreerd staat bij. Nog makkelijker is het om even een monster bij FiniMaat af te halen zodat je onze materialen gelijk op groot formaat kunt “keuren”.
Materialen die voor jou zijn besteld of op maat gezaagd, kunnen niet geretourneerd worden. Voor overige goederen geldt dat we dit per geval in overleg afstemmen.
Zeker, dit doen we graag. We beperken ons tot inkorten, opdelen en langszagen. Als je ons de maten door geeft (zie configurator) zorgen wij dat jouw bestelling na 1 werkdag klaar staat.
FiniMaat levert met afgestemde transportmiddelen. We kunnen op jouw locatie leveren conform onze voorwaarden. Specifieke logistieke wensen kunnen we onder jou verantwoordelijkheid in overleg uitvoeren.
Vanzelfsprekend, we zetten jouw materialen klaar terwijl jij een kopje koffie kunt drinken.
Voor alle leveringen midden-Nederland geldt: voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Voor leveringen buiten midden-Nederland gelden afwijkende levertijden, we plannen dit zo duurzaam mogelijk en informeren je wanneer je je bestelling kunt ontvangen.
De eerste levering is op basis van betalen per Ideal of PIN. Als je op rekening geleverd wil krijgen, zullen wij deze aanvraag in behandeling nemen en je informeren.
We maken het je makkelijk, betalen kan eenvoudig met iDEAL of per PIN in ons kantoor. Contant betalen is niet mogelijk.

Contact met medewerker?

Neem gemakkelijk en snel contact op met FiniMaat via onderstaande button.