Rens Claassen
Terug

Rens Claassen

Unitleider

Mijn naam is Rens Claassen, een specialist in logistieke vraagstukken en van de Lean Six Sigma methodiek. Samen met mijn collega’s proberen we het logistieke proces en de Last Mile naar de klant zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, duurzame verpakkingen en met “De andere standaard” dienstverlening.

Iedereen is gebaat bij een optimale dienstverlening. Juiste verpakking, snel en netjes geleverd, op de afgesproken tijden. Een hoogwaardig product zoals de klant dit van ons kan verwachten. Vanuit mijn jarenlange ervaring binnen de logistiek in verschillende branches weet ik wat er nodig is voor de beste dienstverlening. Wat ik belangrijk vind is duidelijk en helder communiceren, betrouwbaarheid, afspraak is afspraak, sociaal met behoud van eigen normen en waarden.

Ik ben graag bezig met verschillende sporten, zo vind ik het fijn om te fitnessen, hardlopen en cross-trainen, wel zo handig met het verwerken van de panelen. Je bent van harte welkom in ons fanatisch nieuwe pand in Moordrecht en ervaar onze dienstverlening en een lekkere kop koffie.