Martin van Dooijeweert
Terug

Martin van Dooijeweert

Commercieel concept manager

Mijn naam is Martin van Dooijeweert, al ruim een kwart eeuw actief in de verkoop van plaatmaterialen. Met deze expertise onze relaties de juiste keuzes laten maken en daarmee succesvol maken, dat is wat mij inspireert.

Het aanbod van plaatmaterialen is enorm, van decors tot brandklassen, van formaldehyde tot vochtwerendheid. Maar wanneer en waarom gebruik je bepaalde materialen in jouw project. Ik help je, samen met mijn collega’s, om hierin verantwoorde keuzes te maken.
En natuurlijk, de kwaliteit die we aanbieden is altijd hoogwaardig, zo duurzaam mogelijk geproduceerd en geschikt voor een lange levensduur. Vanzelfsprekend in een handzaam formaat. Weet wat je koopt en verwerkt gecombineerd met “doe wat je zegt” zijn wat mij betreft vaste onderdelen van “De andere standaard”.
Wil je liever bomen over commerciële uitdagingen, geen probleem. Ook daarin kan ik met je mee denken.

Over bomen gesproken, daar zit ik graag tussen. Maar dan het liefst op mijn mountainbike crossend over uitdagende single-tracks. Wie weet kom ik je wel tegen op de Utrechtse Heuvelrug of in de Ardennen. En anders plannen we toch een afspraak bij FiniMaat, dan schenk ik je een goed kopje koffie in en bomen we verder.