OVER ONS

Hoogwaardige kwaliteit moet toegankelijk zijn voor iedereen die een interieuroplossing wil maken.
Daarom doen wij het anders.

Iedere expert in de markt, iedere professional moet de mogelijkheid hebben om een kwalitatief hoogwaardig interieur of meubel te realiseren.

Met onze kwaliteitspanelen realiseer jij maatwerk van hoogwaardige kwaliteit. Essentiel voor een lange levensduur.
De andere standaard.

Wij bieden standaard panelen aan in handzame formaten. Zo kun jij onze afgewerkte panelen eenvoudig vervoeren, bewerken en verwerken tot een uniek eindproduct.

Dat is niet alleen praktisch, er is ook nog minder zaagverlies. Wel zo makkelijk en slim!
De andere standaard.

Wij brengen hier professionals samen, delen onze gezamenlijke passie voor het vak en denken mee in oplossingen.
De plek voor echte connecties.
De andere standaard.

Eigenzinnig en vastberaden doen we het anders.

Onze hoogwaardige panelen vormen de basis voor ieder interieurproject.
Dat is voor ons “de andere standaard”.

De andere standaard

De andere standaard

FiniMaat legt de lat hoog om samen met jou de mooiste projecten te realiseren.

Van kleine tot grote experts in de markt, iedere professional moet de mogelijkheid hebben om een kwalitatief hoogwaardig interieuroplossing te realiseren.

– Afspraak is afspraak
– Duidelijke keuzes:
– In kwaliteit
– In duurzaamheid
– In service

– Handzame panelen altijd in PEFC of FSC
– Made in Europe
– Panelen snel op maat gezaagd

Centraal vanuit het Gouwepark in Moordrecht beleveren wij de regio.

Wil je liever afhalen, ons team staat voor je klaar. En onze handzame panelen laten zich eenvoudig vervoeren, bewerken en verwerken tot een uniek eindproduct.

FiniMaat, de andere standaard.

MAAK KENNIS MET DE ANDERE STANDAARD.

Het team

Met ons team van 5 collega’s willen we van ieder project een succes maken. We ontmoeten je graag en delen onze ideeën.

Certificeringen

PEFC
Het keurmerk voor duurzaam bosbeheer met het grootste aandeel gecertificeerd bos. Een boom groeit door CO2 uit de lucht op te vangen en op te slaan. Als “afval” wordt zuurstof, O2, uitgestoten. Zo zijn bossen een enorme opslagplaats voor koolstof en de producent van O2. Het verdwijnen van grote arealen bos is de belangrijkste reden dat certificering van duurzaam bosbeheer is ontstaan. PEFC-gecertificeerde boseigenaren houden hun bosareaal in stand. Daarbij houden ze rekening met de biodiversiteit en de sociale functie van het bos. Ze werken met het Chain of Custody (CoC)-principe. Wat betekent dat alle schakels in de keten gecertificeerd moet zijn om met het PEFC certificaat te kunnen leveren.

FSC®
De Forest Stewardship Council® (FSC®) zet zich in voor behoud en verantwoord bosbeheer. FSC® spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Zij doelen daarbij op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Maar ook op hout oogsten en geld verdienen mét behoud van het bos. Een goed beheerd bos loopt minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden, zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw. Ook FSC® werkt volgens het CoC-principe.

Made in Europe samen verduurzaam vernieuwen
Bijdragen aan het behoud van onze aarde, dat vinden wij belangrijk. Zeker in een sector waar grondstoffen en materialen uit de natuur de basis van het eindproduct vormen. Die materialen hebben we nu en ook later nodig. Door Samen Duurzaam te Vernieuwen bundelen we krachten, zetten we in op innovatieve oplossingen en maken we samen duurzame keuzes. En dat start bij ons.
Die keten van duurzame keuzes beïnvloeden en activeren wij door te blijven innoveren. We creëren extra duurzame impact door de stappen die we afzonderlijk van elkaar zetten te verbinden. Hiervoor bundelen wij onze krachten met de hele keten, van leveranciers tot klanten.
Daarom kiezen we heel bewust voor producten die in Europa geproduceerd zijn. Met als extra bijkomend voordeel dat onze klanten kunnen vertrouwen op kwalitatief goed en beschikbaar materiaal. Hoe geven we hier invulling aan?

Op maar liefst 6 gebieden hebben wij een duurzaam streven, waarbij we al onze relaties betrekken, zowel afnemers als leveranciers.  ​​​​​​​

* We gaan voor een kleinere footprint
* Ons transport is zo efficiënt mogelijk
* Verpakkingsmaterialen proberen we zoveel mogelijk te hergebruiken
* We zijn continu bezig om blijvend duurzaam te vernieuwen
* Waar mogelijk werken we circulair
* We kiezen voor duurzame en gezonde materialen

Pefc

FSC

Made in Europe