Junior 4

Junior 4

Het junior 4 schuifdeursysteem is geschikt voor alle schuifdeurkasten met inliggende deuren. Het beslag is bijna volledig aan het oog onttrokken, en zeer makkelijk en eenvoudig te monteren met een belastbaarheid van 50 kg per deur.

kogelgelagerde looprol en belastbaar tot 50 kg per deur

De behuizing van de bovengeleider en onderste looprol is van bruin kunststof. Het wiel van de looprol is kogelgelagerd wat er voor zorgt dat het systeem zeer licht en geruisloos loopt.
De aluminium rails zijn eenvoudig te plaatsen in een freessleuf van slechts 10mm breed, en 7mm diep. De rails is op dusdanige wijze geprofileerd dat het gewicht van de deur niet direct door de freessleuf gedragen wordt, maar door het hout op de bredere vlak van de rail. De boven- en onderrail zijn identiek.
De bovengeleider en looprol zijn geschikt voor standaard (kom)boring Ø35mm. De loopdelen vallen weg in de uitgefreesde (kom)boring, waardoor het gewicht van de deuren volledig wordt gedragen door de kunststof behuizing. De uitloop-beveiligingsclip zorgt er voor dat de deuren niet uit de rail lopen.

• Voor houten deuren >15mm
• Maximaal gewicht per deur 50kg
• Aanslag type; rem (optioneel)